Министърът на здравеопазването на Германия Йенс Шпан заяви, че очаква

...
Министърът на здравеопазването на Германия Йенс Шпан заяви, че очаква
Коментари Харесай

Коронавирус: В Германия оптимисти, че ще имат ваксина до няколко месеца

Министърът на опазването на здравето на Германия Йенс Шпан съобщи, че чака да имат ваксина срещу ковид през идващите месеци и несъмнено през идната година, осведоми " Ройтерс ".
 Коронавирусът отново настава в Германия
Коронавирусът отново настава в Германия

Институт " Роберт Кох " регистрира 1226 нови случая

Той направи коментара след решение на Институт " Роберт Кох " да изтегли отчет, в който отбелязва, че може да има ваксина през есента. Докладът беше оповестен в сряда и по-късно институтът го изтегли. От организацията означиха, че документът е стар и са създали неточност с публикуването му.

" Оптимист съм, че през идващите месеци, и несъмнено идната година, може да има ваксина ", разгласи Шпан пред телевизия ZDF.
 Германия се съмнява в качеството и ефикасността на съветската ваксина
Германия се съмнява в качеството и ефикасността на съветската ваксина

Няма данни за качеството, ефикасността и сигурността

Шпан не уточни съответен месец по кое време имунизацията може да бъде подготвена . Той означи, че към момента не може да се откри какъв брой постоянно хората ще би трябвало да бъдат имунизирани или за каква дълготрайност ще получават имунитет.

" Но едно нещо мога да кажа и то е, че с помощта на нашата обща работа - откриватели, учени, обществото - ние евентуално ще имаме ваксина по-бързо от всеки път в историята на човечеството ", сподели министърът.

Германският министър на научните проучвания Аня Карличек съобщи преди, че най-вероятно няма да има ваксина за необятна приложимост преди средата на идната година.

Във вторник съветският президент Владимир Путин разгласи, че Русия има първата ваксина срещу ковид в света.

Шпан повтори скептицизма си по отношение на съветската ваксина " Спутник V ", като означи, че не е необятно тествана като другите ваксини и има малко данни за нея.

Случаите на ковид в Германия се усилиха с 1445 до 219 964, демонстрират данните на Институт " Роберт Кох ". Починалите набъбнаха с четирима до 9211.
 Руската ваксина може би е рискова, предизвести Берлин
Руската ваксина може би е рискова, предизвести Берлин

Проблемът е, че ние знаем доста малко, тъй като съветските управляващи не са доста прозрачни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР