Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев е изпратил в Агенцията по

...
Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев е изпратил в Агенцията по
Коментари Харесай

Ананиев изпрати обществената поръчка за изграждането на националната детска болница

Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев е изпратил в Агенцията по публични поръчки /АОП/ за реализиране на прелиминарен надзор документите на публичната поръчка за построяването на националната детска болница.

Това оповестиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването /МЗ/. Предварителният надзор се постанова заради значимостта и мащаба на плана, чиято прогнозната стойност е до 100 млн. лева с Данък добавена стойност.

Очакванията на Министерство на здравеопазването са АОП да се произнесе в границите на сегашния месец. Веднага по-късно ще бъде оповестена и самата процедура за избор на реализатор на инженеринга.

Документацията за построяването на педиатричната болница е направена от назначена със заповед на министъра работна група, чиято задача беше да приготви стартирането на социална поръчка с предмет " Избор на реализатор за осъществяване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница ". В работната група са взели участие експерти от всички области на медицината.

В края на лятото може да бъде определен реализатор за създаване на детската болница, в случай че няма обжалвания на процедурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР