Министърът на вътрешните работи на Франция във вторник предложи на

...
Министърът на вътрешните работи на Франция във вторник предложи на
Коментари Харесай

Франция дава бонуси на полицаите за охрана на Олимпиадата

Министърът на вътрешните работи на Франция във вторник предложи на полицейските чиновници бонуси до 1900 евро за работа по време на Олимпийските игри в Париж през 2024 година , съгласно писмо, изпратено до полицията и оповестено в обществената медия X.

Правителството организира срещи с профсъюзите на работещите в публичните услуги , с цел да се опита да подсигурява обикновено протичане на Олимпиадата, която ще се организира от 26 юли до 11 август, в разгара на сезона на отпуските във Франция.

" Ще бъдат предоставени нужните запаси, с цел да се подсигурява, че ще получите заслужено заплащане за Вашия ангажимент и за финансиране на ограничения за обществена поддръжка ", написа министърът на вътрешните работи Жералд Дарманeн.

Полицейските синдикати обявиха, че държавното управление не регистрира задоволително приноса, който хиляди чиновници ще създадат това лято, в това число отвод от проекти за почивка и намиране на помощници, които да се грижат за децата им.

Полицейските чиновници, към този момент претрупани след месеци на засилени митинги и напрежение, обвързвано с войната в Газа, неотдавна.

Полицаите, които се съгласят да употребяват по-малко годишен отпуск по време на игрите, ще получат
бонус от 1000 евро, който може да нарасне до 1600 евро за тези, ситуирани към олимпийските обекти .

Служителите, работещи във и към Париж, както и тези на граничните контролно-пропускателни пунктове и парижките летища, ще получат спомагателни 300 евро.

Дарманен сподели, че желае " 100% готовност " по време на Олимпиадата, само че че е решил да разреши на всеки служител на реда да употребява най-малко 10 дни отпуск сред юни и септември.
 Фермерските митинги във Франция не престават
Фермерските митинги във Франция не престават

Трактори блокираха основните пътища към Париж

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР