Министърът на вътрешните работи - Младен Маринов бе гост в

...
Министърът на вътрешните работи - Младен Маринов бе гост в
Коментари Харесай

Младен Маринов: Искам да уверя реферите, че ще имат сигурност

Министърът на вътрешните работи - Младен Маринов бе посетител в утринния блок на bTV, където засегна и тематиката за протичащото се в родния ни футбол и има ли напън върху съдиите. Той удостовери, че по-късно през днешния ден той ще организира афишираната си среща с елитните ни рефери.

" Идеята на тази среща е да се сложи феърплей преди началото на новото състезание. Сами може да видите мненията, държанието на публиката и разногласията при избрани съдийски отсъждания ".

" Днес ще имам среща и със Съдийската комисия. Реферите са значим съставен елемент в процеса. Срещата не е поради съответна причина, а изпреварваща. Искам да дам убеденост на съдиите, че всеки един сигнал от тях, в случай че подадат подобен за оказан им избран напън, ще им бъде обезпечена сигурността ", съобщи той.

" Всеки би се респектирал от страната. Нека преди началото на шампионата да реализираме предпочитание да има феърплей, да побеждава по-силният на терена. Държавата не може да влезе във футбола. Държавата може да ползва законите ", сподели Маринов.

" Има случаи, когато съдиите ще бъдат заплашвани, нека няма такива случаи... Затова желая да уверя реферите, че ще имат сигурност. Ще им дам телефон, който ще е единствено за тях. На него ще подават сигналите при оказван им напън. Не гореща линия, а загадка линия да я назовем ", добави вътрешният министър. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР