Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи в Пловдив, че

...
Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи в Пловдив, че
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Няма данни Сашко от Перник да е бил отвличан

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви в Пловдив, че няма данни, които да демонстрират, че 12-годишният Сашко от Перник е бил отвличан. Според информацията, с която управляващите разполагат досега, че през всичките 9 дни, през които момчето е било търсено, то най-вероятно е било в гората.

" В момента не можем да приказваме за похищение, няма и данни, които да сочат за похищение, само че ще проверим безусловно всички версии, в това число и тази, за момента положението на детето дава отговор на това фактически да е престояло в гората през тези дни.

Апелирам към родителите на такива деца: има съвременни технологии, има джипиеси, вградени в дрешките на децата, дано да снабдят децата си с такива дрешки; дано бъдат изключително деликатни, този път успяхме, имаме мотив за наслада, само че мощно се надявам да не се повтори този случай ".

Министър Демерджиев разяснява и арестите у нас на съпричастни с детонацията в Истанбул.

" Много рано турската страна подаде данни за лица, които могат да бъдат съпричастни по някакъв метод към този атентат. Заловили сме съвсем всички лица. Оказа се, че има данни да са съпричастни и към други закононарушения, осъществени и на територията на България и с интернационален детайл. Няма да водим хора и да ги изхвърляме през оградата. Има ограничения, планувани в закона. Те ще бъдат спазени ", съобщи Иван Демерджиев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР