Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков направи изявление пред медиите,

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков направи изявление пред медиите,
Коментари Харесай

Няма да позволя името ми да бъде опетнявано от пехливан политици

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков направи изказване пред медиите, като разяснява и абсурда „ Pandora Papers “, като сподели, че: " би трябвало да се изследват обстоятелствата от службите в страната. За страдание още веднъж ще вървим след събитията “.

" В околните дни ще се спра на съответни обстоятелства. В Кирково е хванат жител, който е заплашвал различен, че би трябвало да гласоподава да Движение за права и свободи другояче няма да получи отопление през зимата ", това разяснява пред публицисти министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.
 Румен Радев за досиетата „ Пандора ”: Изненада ме името на Николай Младенов Румен Радев за досиетата „ Пандора ”: Изненада ме името на Николай Младенов
Изненада ме името на Николай Младенов в досиетата „ Пандора ”. Службите са длъжни да дават информация и аз чакам по този начин...

" Тези дни ще изнеса в общественото пространство голям брой сходни случаи по отношение на изборите от 11 юли, с цел да покажем по какъв начин една партия се грижи за правата и свободите на българските жители, притискайки ги да гласоподават тъкмо за нея.

Тази статистика съм я спестявал досега, само че в този момент ще я кажа. Чух изрази, като " репресии " и " антидемократичност ", което е обвързвано с моето име. Няма да разреша да бъде опетнявано името ми от пехливан политици и случайно хвърлени обвинявания ", сподели още Рашков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР