Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на
Коментари Харесай

Ангелкова обсъди с министъра на образованието пилотен проект за създаване на център за квалификация на кадри в туризма

Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила организира работна среща с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9... към профила. Двамата разискаха разновидности за старт на пилотен план, посредством който на процедура да се осъществя търсената директна връзка сред туристическия бизнес и образованието на изпълнителски фрагменти за бранша.

Министрите Ангелкова и Вълчев и юридическите екипи на двете министерства ще прецизират механизмите за основаване на първи Център за подготовка и преквалификация към Министерството на туризма.

Обезпечаването на бранша с квалифицирани фрагменти е от основно значение за още по-успешното развиване на бранша в страната, уточни министър Ангелкова. И добави, че работим интензивно за трайно решение на казуса, а сходни практики за квалификационни центрове има в редица страни с извънредно развъртян туризъм като Испания и Италия.

Министър Вълчев съобщи, че схваща значимостта на реализацията на този план и ще спомага за своевременното му реализиране.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР