Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков представи

...
Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков представи
Коментари Харесай

Росен Желязков се срещна с транспортни организации

Министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков показа пред браншови организации подхванатите все още ограничения, имащи отношение към товарния и автобусен превоз. Обсъден беше и Планът за възобновяване, както и образуването на национални ограничения за метода, по който ще се влагат средствата от фонда " Следващо потомство Европейски Съюз ", оповестиха от министерството, представени от Канал 3.

“Всички дейности и политики, които бяха направени все още обгръщат три аспекта – противоепидемични ограничения за ограничение на разпространяването на заразата; обществени, ориентирани към опазване на заетостта и стопански, които са свързани със съхраняването на компаниите и оперативния им капацитет. Ние имаме упоритостта да създадем целеустремен инженеринг във връзка с ограничения, свързани с превоза с ясното схващане, че досега няма такива браншово насочени. Ще мислим за спомагателни ограничения и за усъвършенстване на съществуващите. Съгласен съм, че би трябвало да се търси диференциран метод и ще създадем такива оферти, с цел да бъде обхваната допустимо най-голяма част от бранша “, сподели Росен Желязков.

Министърът посочи, че диалозите и срещите с сектора са извънредно значими. Те дават нужната противоположна връзка, за това по какъв начин работят на процедура тези ограничения и какво би могло да се усъвършенства. Той съобщи, че следва поредност от сходни срещи, на които да бъдат разисквани всички проблеми и благоприятни условия пред бранша от административен и стопански темперамент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР