Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов е подписал

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов е подписал
Коментари Харесай

Министърът на регионалното развитие уволни шефка на Автомагистрали

Министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов е подписал през днешния ден заповед за освобождение на изпълнителния шеф на „ Автомагистрали “ ЕАД Десислава Христова. Причините не се показват.

Предстои регистриране на смяната в Търговския указател, а със същата заповед се прави и изменение на устава на сдружението, стана ясно от известие на пресцентъра на министерството на районното развиване. Промяната планува то да се съставлява от един изпълнителен шеф вместо двама, както е било досега. Така, изпълнителен шеф на " Автомагистрали " ще бъде единствено Иван Станчев.

Десислава Христова бе назначена по време на първото служебно държавно управление - в началото като член на съвета на шефовете. След това Министерство на регионалното развитие разгласи конкурс за тази позиция, тя го завоюва и бе назначена за непрекъснато. Впоследствие бе избрана и за началник на Съвета на шефовете, както и за втори изпълнителен шеф. 

Христова беше в борда на държавната компания и по време на държавното управление на ГЕРБ в интервала 2018-2019 година Тя подаде оставка, откакто в медиите изтече запис на неин телефонен диалог с началник на дирекция в пътната организация, в който се чуваше, че дава съответни инструкции " на Иван да се дават повече поръчки ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР