Министърът на публичните разходи Паскал Донохоу каза, че предложението на

...
Министърът на публичните разходи Паскал Донохоу каза, че предложението на
Коментари Харесай

Предложението на правителството за заплати в публичния сектор от 2,9 милиарда евро включва 12% увеличения за някои държавни служители

Министърът на обществените разноски Паскал Донохоу сподели, че предлагането на държавното управление за служащите в обществения бранш е на стойност малко под 2,9 милиарда евро и ще се равнява на нарастване на заплатите с до 12 % за някои държавни чиновници.

Длъжностни лица от синдикатите показаха „ отчаяние “ от предлагането на държавното управление за публичните заплати, откакто диалозите завършиха без съглашение в ранните часове на четвъртък.

Преговорите бяха отсрочени сред 2 часа сутринта и 3 часа сутринта, с цел да се даде опция за „ интервал на размисъл “, сподели чиновник.

Длъжностни лица от синдикатите споделиха, че са подготвени да стартират гласоподаване на членове за протестни дейности след завършване на формулировката в четвъртък.

Говорейки с кореспонденти в четвъртък, господин Донохоу сподели, че офертата за няколко милиарда евро ще значи приблизително нарастване от 8,5 % за служащите в обществения бранш за две години и половина, като най-ниската платено приемане до 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР