Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин беше приет в

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин беше приет в
Коментари Харесай

Шефът на Пентагона е настанен в интензивно отделение

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин беше признат в интензивното поделение на центъра " Уолтър Рийд " заради проблеми с пикочния мехур и датата на изписването му не е известна. Това се споделя в изказване на  медицинския център, оповестено на уеб страницата на Пентагона, съобщи ТАСС. Лойд Остин е бил откаран нощес в болница във Вашингтон за лекуване на " признаци, предполагащи зародил проблем с пикочния мехур ", заяви представител на Пентагона, представен от Ройтерс. По време на хоспитализацията Остин ще продължи да извършва отговорностите си, се споделя в изказване на прессекретаря на Пентагона генерал-майор Пат Райдър.

Райдър добави, че заместник-министърът на защитата е бил известен и е подготвен да поеме отговорностите на Остин, " в случай че се наложи ". Били са известени и ръководителят на Обединения комитет на началник-щабовете, както и Белият дом и някои членове на Конгреса. Райдър сподели още, че Остин е пътувал до болничното заведение с некласифицирани и класифицирани информационни системи, нужни за осъществяване на работата му.

От болничното заведение оповестиха, че Остин е бил приет в болница " за проучвания заради признаци, съответстващи на зараждащи проблеми с пикочния мехур ". „ Вечерта, след няколко инспекции и прегледи, министърът беше изместен в интензивното поделение (...) за поддържащо лекуване и деликатно наблюдаване “, се отбелязва в документа, оповестен на уеб страницата на Пентагона.

Инфо: ТАСС, Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР