Министърът на отбраната Красимир Каракачанов заминава днес, 24 септември, за

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов заминава днес, 24 септември, за
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов ще посети военно изложение в Азербайджан

Министърът на защитата Красимир Каракачанов отпътува през днешния ден, 24 септември, за Баку, Азербайджан, с цел да посети третото интернационално ревю за отбранителна техника „ ADEX-2018”, оповестяват от пресцентъра на Министерството на защитата.

Изложението, на което ще бъдат показани 209 компании от 32 страни, се организира по самодейност на Министерството на отбранителната промишленост с поддръжката на Министерството на защитата на Република Азербайджан.

В рамките на визитата си в Азербайджан министър Каракачанов ще организира срещи с министъра на защитата генерал-полковник Закир Хасанов и със заместител министър-председателя на Република Азербайджан Ягуб Еюбов. В програмата на визитата е планувана и среща с президента на Република Азербайджан Илхам Алиев.

В състава на българската делегация, водена от министъра на защитата, са включени още заместник-министърът на защитата Анатолий Величков, изпълнителният шеф на „ ТЕРЕМ-Холдинг “ ЕАД Иван Досков и специалисти от Министерството на защитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР