Министърът на отбраната Красимир Каракачанов награди днес, 11 април, полковник

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов награди днес, 11 април, полковник
Коментари Харесай

Каракачанов награди полковник Свилен Александров, съдия във Военно-апелативен съд София

Министърът на защитата Красимир Каракачанов награди през днешния ден, 11 април, полковник Свилен Александров, арбитър във Военно-апелативен съд София, с почетен знак на Министерството на защитата „ Св. Георги “ I-ва степен за офицери.

Отличието се дава за важен принос към активността на военно-съдебните органи и издигане и одобряване на престижа на Софийския боен съд, и по отношение на неговата 60-годишнина, оповестиха от пресцентъра на министерството на защитата.

За важен принос в развиването на военно-съдебната система полковник Свилен Александров бе отличен и с предметна премия от началника на защитата военачалник Андрей Боцев. Наградата връчи заместник-началникът на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов. На церемонията участваха още началникът на политическия кабинет на министъра на защитата Илия Налбантов, непрекъснатият секретар в Министерството на защитата Антон Ластарджиев и други

„ За мен е чест да получа тези високи оценки. Благодаря за уважението и оценката за моята работа, които получавам от политическото и от военното управление на Министерството на защитата “, сподели полковник Свилен Александров.

Полковник Свилен Александров е един от създателите на Военно-апелативния съд през 1998 година След десетгодишна работа е определен за ръководител на Софийския боен съд. На този пост остава в продължение на оптимално оторизации от закона период – два мандата. От юли м.г. е арбитър във Военно-апелативен съд София. Награждаван е неведнъж за приноса си за развиването на военното правосъдие. Баща на четири деца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР