Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни медали

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни медали
Коментари Харесай

Министър Кралев награди медалистите по бразилско джу-джицу

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни медали на ММС на международния вицешампион по бразилско джу-джицу Константин Николов и на европейския първенец Стилиян Георгиев.

Красен Кралев поздрави двамата състезатели на Боен клуб " Левски " за триумфите и им пожела още доста победи.

 Снимка 379406
Източник:

Константин Николов завоюва сребърен орден в категория до 82 кг, мастърс 3, кафяв колан на Световното състезание по бразилско джу-джицу в Лас Вегас, където участваха над 6000 бойци. Стилиян Георгиев пък завоюва шампионската купа на наследник колан до 94 кг. на Европейския шампионат в Лисабон, на които 5000 състезатели спориха за оценките. След триумфа той получи виолетов колан. По-рано през годината Георгиев завоюва и откритото състезание в Рим в своята категория.

 Ари Граса с почетен плакет от министъра на спорта на България Красен Кралев
Ари Граса с почетен плакет от министъра на спорта на България Красен Кралев

Президентът на FIVB: Организацията на международното състезание в България е отлична

Министърът се срещна от близо с разпоредбите на бразилското джу-джицу и изгледа тренировката на бойците, с които се приготвяше и един от най-хубавите ни джудисти Ивайло Иванов. Той тренира за идното Световно състезание по джудо, което ще се организира от 20 до 27 септември в столицата на Азербайджан - Баку. По думите на Иванов тренировките му по бразилско джу-джицу му оказват помощ да усъвършенства техниката си и битката в сутерен.

 Снимка 379404
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР