Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща
Коментари Харесай

Министър Кралев се срещна с посланика на Беларус Н. Пр. Александър Лукашеви

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев организира работна среща с посланика на Република Беларус Н. Пр. Александър Лукашевич.

По време на срещата Лукашевич предложения Красен Кралев от името на министъра на спорта и туризма на Беларус Сергей Ковалчук на Вторите европейски игри " Минск 2019 ", които ще се проведат от 20 до 28 юни.

Министърът показа, че на Игрите в беларуската столица се чака да вземат присъединяване към 100 български състезатели, които ще спорят за оценките в 15 типа спорт. Двамата разискаха опцията да се ускори съдействието сред България и Беларус в зимните дисциплини на база на подписаното през 2015 година съглашение за съдействие в региона на спорта.

Александър Лукашевич поздрави министъра за купата на Красимир Анев от Европейското състезание по биатлон в Минск и увери, че българските състезатели са добре пристигнали да се приготвят в спортните бази в беларуската столица. Той показа пред министър Кралев, че би се радвал, в случай че повече спортисти от Беларус изберат Белмекен за своята подготовка, тъй като базата е извънредно добра.

Красен Кралев и Лукашевич разясниха и проблемите, свързани с допинга в спорта в международен мащаб.
 Министър Кралев награди медалистите от Европейското състезание по бокс за мъже и дами до 22 години
Министър Кралев награди медалистите от Европейското състезание по бокс за мъже и дами до 22 години

На Континенталния шампионат българските състезатели завоюваха цялостен комплект медали
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР