Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети Националната спортна

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети Националната спортна
Коментари Харесай

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети НСБ Спортпалас

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети Националната спортна база " Спортпалас " край Варна.

Ето какво написа той в обществената мрежа " Facebook за срещите и диалозите си там:

" Днес посетих тренировките на българските спортисти, които сега са на лагер в НСБ " Спортпалас " край Варна. 105 наши състезатели и треньори са настанени в базата и организират подготовка на високо равнище при отлични условия.
 Снимка 490732
Източник:

Проследих тренировката на състезателките ни по художествена гимнастика. В " Спортпалас " са настанени девойките от националния отбор-индивидуално. Усилена подготовка водят Катрин Тасева, Боряна Калейн, Татяна Воложанина, Вая Драганова и Валерия Ватева.
 Снимка 490734
Източник:

Услугите въз основата употребява и юношеският народен отбор по повдигане на тежести, като в състава е международният и европейски първенец в тази възрастова група Карлос Насар. От през днешния ден мъжкият състав, воден от треньора Иван Иванов, стартира лагер в НСБ " Белмекен ".
 Снимка 490735
Източник:

Представители на два бойни спорта също упражняват в НСБ " Спортпалас ". Група от 52 състезатели и треньори по кикбокс водят подготовка за държавното състезание във всички татами стилове, което ще се организира на 15 и 16 август в курортен комплекс " Камчия ". Освен това заниманията ще се употребяват като базисна подготовка на националите ни за Европейското състезание по кикбокс във всички стилове, което е в края на 2020 година Във Варна са и състезатели по джудо.

В диалози със спортистите ни се уверих, че те са извънредно удовлетворени от изискванията за интензивни тренировки и възобновяване, които предлага базата ".
 Снимка 490729
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР