Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни
Коментари Харесай

Красен Кралев награди медалисти от Евроигри за младежи с увреждания

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни медали на ММС деца и младежи с ментални увреждания, които взеха присъединяване в 8-то издание на Европейските игри за младежи с увреждания „ Emil Open “ в Чехия от 12 до 16 юни 2019 година Представителите на Федерация „ Адаптивна физическа интензивност Балкани и Черноморска област “ (ФАФА) завоюваха два златни, един сребърен и три бронзови медала в конкуренция по лека атлетика и плуване.

Министър Кралев поздрави децата за отличното им показване и им пожела да не престават да се трудят, с цел да реализират още по-големи триумфи. Той благодари на ФАФА за това, че обезпечава условия за тренировки и спортна изява на деца с ментални увреждания.

На децата от ФАФА следва да вземат присъединяване в интернационален подготвителен лагер, който ще се организира в Гърция.

На срещата участва ръководителят на ФАФА Слав Петков, който изрече своята признателност към министър Кралев за вниманието, което отделя на всички спортисти, а децата му връчиха почетен орден на федерацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР