Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев заяви, че стадионите

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев заяви, че стадионите
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Стадионите не могат да бъдат затваряни

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев съобщи, че стадионите не могат да бъдат затваряни и той настоя БФС да откри решение на този проблем.

„ Настоявам хората да не бъдат ограничавани. Не могат да бъдат затваряни стадионите. Трибуните са направени за последователите. Вместо да се чудим по какъв начин да напълним стадионите, ние ги затваряме “, разяснява Илиев в изявление за Българска национална телевизия.

„ Това е неуместно и няма по какъв начин да стане. Ние държим да се откри решение. “
„ Двете страни би трябвало да седнат и да беседват. “

„ Когато има такива проблеми, най-вероятно ръководството на БФС не е положително. “

„ Защо се докарахме до това положение? Ние би трябвало да търсим решение на тези проблеми. Така не може да продължаваме. Така ли ще продължаваме? Това няма по какъв начин продължи по този метод. “

„ И двете страни търсят лостове и механизми, с които да реализират задачите си. Искаме да седнем и да беседваме, да търсим решение, тъй като другояче нищо няма да реализираме. Моята информация е, че унгарската страна не е удовлетворена от това, че мачът ще се играе без аудитория. За мен това не е решение. Настояваме БФС да откри решение на този проблем. Със сигурност бих отишъл на този мач “, сподели още Димитър Илиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР