Министърът на финансите Асен Василев, заедно с министъра на труда

...
Министърът на финансите Асен Василев, заедно с министъра на труда
Коментари Харесай

Дават пари за храна на бедните за Великден

Министърът на финансите Асен Василев, дружно с министъра на труда и обществена политика Георги Гьоков ще изработят пакет " Великденска поддръжка " за най-нуждаещите се наши съграждани да посрещнат по-високите цени на храните поради войната в Украйна, разгласи министър председателят Кирил Петков при започване на днешното съвещание на кабинета.

" Надявам се, че в идната седмица този пакет ще бъде препоръчан, тъй като е значимо да подкрепим хората, когато имат потребност да посрещнат празниците по естествен метод ", сподели Петков.

Той заяви още, че до края на юни се удължава мярката 60 на 40. Въпреки че изключителното състояние свършва, действително помощта за компаниите ще продължи идващите три месеца, посочи министър-председателят.

Петков разгласи още, че рестартира работата на Националния съвет по антикорупционни политики, в който влизат Министерство на вътрешните работи, правосъдното министерство и Главният инспекторат. " Ще би трябвало да засилим нашите политики против корупцията, която е най-големият апаш на стандарта на живот в България ", съобщи Кирил Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР