Министърът на електронното управление в оставка Божидар Божанов от ДБ

...
Министърът на електронното управление в оставка Божидар Божанов от ДБ
Коментари Харесай

Министър Божидар Божанов от ДБ: Ще се опитаме да съберем отново тази бивша вече коалиция

Министърът на електронното ръководство в оставка Божидар Божанов от Демократична България изясни по БТВ дали съгласно него обстановката в страната отива на избори:

" През идващите седмици ще изговорим по този начин обстановката, че да не вървим на избори. Кризите са прекалено много, само че има и доста благоприятни условия - за Шенген, за Еврозоната, за проекта за въстановяване.

Ще се опитаме да съберем още веднъж тази някогашна към този момент коалиция. Рискове има при всеки сюжет, опасности има по избори, и освен това, да сглобим още веднъж тази коалиция, структурата на това ръководство. Нашата работа е да оценим при кой сюжет рисковете за страната са най-големи.

При идващ парламент ще имаме повече депутати. В идващ парламент ще бъдем сътрудници с участниците, само че предизборно още не сме коментирали. Парцелирането на министерствата, издигането на партийни стени докара до по-лоша връзка - сътрудниците да се съмняват какво се случва. 

Има Такъв Народ взе участие в три Народното събрание и не може да сформира ръководство. Няма лесна форма на събиране, ще има диалог, оценка на риска, механизми за предварителна защита и битка. Надявам се да създадем прогрес по закона за КПКОНПИ. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР