Министър-председателят на Бавария и председател на Християнсоциалния съюз (ХСС) Маркус

...
Министър-председателят на Бавария и председател на Християнсоциалния съюз (ХСС) Маркус
Коментари Харесай

Министър-председателят на Бавария нарече Германия дрипльо в сферата на финансите

Министър-председателят на Бавария и ръководител на Християнсоциалния съюз (ХСС) Маркус Зьодер остро разкритикува ръководещата светофарна коалиция (СПД, Зелените, СвДП) за закъснение на приемането на бюджета за 2024 година и сподели, че „ Германия се плъзга още по-дълбоко в рецесията ".

сподели той.

„ добави Зьодер.

По-рано списание „ Международни връзки ” разгласява публикация, отдадена на „ забавянето ” на немската стопанска система.

„ На фона на бюджетната рецесия немското държавно управление промени и продължителността на държавната „ ценова спирачка “ за електрическата енергия и за газа.

Първоначално беше планувано то да е годно до края на март 2024 година в това число, само че проектите се трансформираха: 31 декември, точка. Честита Нова година, скъпи жители на Федерална република Германия!

Подобно решение може единствено да форсира така и така стръмния крах на ръководещата „ светофарна коалиция “ в Германия. Според изследване, извършено от института Insa за вестник Bild am Sonntag, единствено 35% от гласоподавателите са подготвени да гласоподават за партиите, включени в държавното управление: 16% за Социалдемократите (SPD), 13% за Зелените, 6 % за либералите (FDP).

Най-популярната политическа мощ в Германия сега остава опозиционният блок ХДС/ХСС с резултат от 30%. На второ място е крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) с 21% от гласовете. Потискаща статистика за Шолц и Ко “, се споделя в материала.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР