Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на гръцкия бизнес

...
Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на гръцкия бизнес
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна с представители на гръцкия бизнес

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на гръцкия бизнес в границите на двудневния Пловдивски стопански конгрес, който стартира през днешния ден.

Гръцките вложители имат интерес да пренасочат нови капитали към България, подчертаха представители на 10 огромни компании от южната ни съседка. Те благодариха на българското държавно управление и на премиера Борисов за стабилната инвеститорска среда в страната, като показаха че България е привлекателна за бизнеса с нискитете си налози и положителните финансови индикатори, които регистрира. “България е постоянна, гръцките вложения всеобщо идват тук, тъй като е несъмнено за парите, които се влагат ”, беше очебийно от представителите на гръцкия бизнес.

По време на диалозите бяха разисквани и тематики, свързани с банковата непоклатимост и данъчната политика на държавното управление.

България става все по-добра в икономическо развиване - имаме към този момент над 6% експорт повече и то в новаторски технологии, машиностроене. Завод след цех се появява,
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР