Министър-председателят Бойко Борисов поздрави в началото на заседанието министрите за

...
Министър-председателят Бойко Борисов поздрави в началото на заседанието министрите за
Коментари Харесай

Борисов към министрите: Поздравления за успешната сделка за Ф-16! Това е успех за България


Министър-председателят Бойко Борисов поздрави при започване на съвещанието министрите за приключването на договорката за изтребителите.

"Да поздравя Министерството на защитата, финансите, стопанската система - всички, които работиха по този стратегически план за преовъоръжаване на българската войска. Видяхте известието на Департамента на Съединени американски щати ", сподели Борисов, написа pik.bg.

"Въпреки нелепостите, които се приказват в България, никой отвън България не би си помислил, че българските и американското държавно управление са подвластни на лобизъм ", отсече той.

"Въпреки съпротивата на нашите политически и идеологически съперници, приветствам ви за куража и смелостта ", обърна се той към министрите.

"28 години след измененията такова нещо не се е случвало и това е невероятно към момента иза доста страни в Европейски Съюз. Видяхте каква е оценката на департамента на Съединени американски щати и скърбя, че нашите сътрудници в дясно нито един път от самото начало не се пробваха да ни оказват помощ и защитят, тъй като с изключение на всичко друго това е и геостратегическо решение и има голямо значение ", съобщи Борисов.

Той поздрави особено министър Владислав Горанов и вицепремиерът Красимир Каракачанов, за който заяви, че не е на съвещанието, защото се лекува.

Днес министрите би трябвало да утвърждават мнение на държавното управление по решението на Конституционния съд за измененията в Закона за персоналните данни, засягащи работата на публицистите. Президентът Румен Радев наложи несъгласие върху решенията на Народното събрание, което беше отхвърлено, а Българска социалистическа партия даде измененията на Конституционния съд.

26 решения ще вземе на днешното си постоянно съвещание Министерският съвет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР