Министър-председателят Бойко Борисов показа коледния си подарък от бившия британски

...
Министър-председателят Бойко Борисов показа коледния си подарък от бившия британски
Коментари Харесай

Борисов получи коледен подарък от Дейвид Камерън

Министър-председателят Бойко Борисов сподели коледния си подарък от някогашния английски министър председател Дейвид Камерън - автобиографичната му книга.

В книгата си някогашният английски министър председател споделя за присъединяване му в събития, измежду които референдума за самостоятелност на Шотландия, Brexit, военната интервенция в Сирия и бомбардировките в Либия. Бившият английския министър председател обръща внимание и на визитата си в България през 2015 година и визитата на границата с Турция по времето на огромната мигрантска вълна.

" Благодаря на Дейвид Камерън за автобиографичната му книга " For the record ". В нея той обръща особено внимание на визитата си в България през 2015 година, когато дружно посетихме границата ни с Турция по време на най-голямата мигрантска вълна. И през днешния ден ние се оправяме с опазването на границата и отчитаме нулев миграционен напън. От януари доникъде на декември от Турция в целия Европейски Съюз има растеж незаконните мигранти с 46% по отношение на същия интервал на 2018 година ", написа Борисов във Facebook профила си.



Камерън е написал и обръщение на книгата, което гласи: " За вашето другарство - и за прелестното посещаване във вашата страхотна страна през 2015 година. С най-хубави пожелания! "

На 3 декември 2015 година Дейвид Камерън дойде в България. В рамките на визитата си у нас министър председателят Бойко Борисов му сподели оградата на българо-турската граница.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР