Министър-председателят Бойко Борисов пожелава бързо оздравяване на своя колега. 31-годишният

...
Министър-председателят Бойко Борисов пожелава бързо оздравяване на своя колега. 31-годишният
Коментари Харесай

Случва Се Нещо Огромно! Преди Малко Телефонът На Бойко Борисов Звънна, Нищо Не Можеше Да Го Подготви За Това! Смут В Кабинета, Край С

Министър-председателят Бойко Борисов пожелава бързо излекуване на своя сътрудник.

31-годишният Себастиан Курц е най-младият министър председател в Европа. Известен е с сериозното си отношение към демократичната политика за приемане на бежанци на континента.

Визитата му беше планувана, откакто на публично посещаване у нас беше министър председателят на Унгария Виктор Орбан - също критик на отворените за мигранти граници.

В София Виктор Орбан засвидетелства поддръжка за целите на българското европредседателство и изключително за напредването на Западните Балкани към Европейски Съюз. На срещата Европейски Съюз - Западни Балкани в София би трябвало да има дата за Сърбия и Черна Гора, сподели Орбан.

Себастиан Курц също желае по-ясна вероятност за някои страни от Западните Балкани. Той направи усещане с изявлението си, че Китай заема политическия вакуум, който се образува след напускането на интернационалната сцена от Съединени американски щати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР