Министър-председателят Бойко Борисов и кметът на Перник Станислав Владимиров инспектираха

...
Министър-председателят Бойко Борисов и кметът на Перник Станислав Владимиров инспектираха
Коментари Харесай

Борисов към Ревизоро и кмета на Перник: Седнете, пийте по една ракия за дезинфекция и се разберете ВИДЕО

Министър-председателят Бойко Борисов и кметът на Перник Станислав Владимиров инспектираха откриването на водопровода за града. Градоначалникът на миньорския град означи, че потенциалът на язовир "Студена " е повишен след падналите дъждове и сняг.

"На процедура, тази тръба през пролетта ще ти стане аварийна ", означи Борисов.

"Да, постоянно може да се употребява във времето, тъй като в рецесиите си има цикличност ", отговори Владимиров.

"Знаеш, че постоянно съм бил за мир и съгласие. Седнете по една ракия, за стерилизация. И да ходите по съдилища, да седнете, да се разберете. Това ми е приятелският съвет ", сподели Борисов по отношение на напрежението, които избухна сред Емил Димитров и градоначалника на Перник.

"Няма смисъл, даже някой да е пропуснал нещо, може един телефон - и да се изчистят и документални, и институционални нарушавания. Надявам се да е схванал, че ВиК е държавна, не общинска ", отговори кметът.

"Днес организирахме изключително съвещание, гласувахме точката. КЕВР издава решение. ВиК-Перник става притежател. Решението бе нужно, с цел да не нарушим концесията на "Софийска вода ". Днес кметът взема решение сутринта от какъв брой, вечерта до какъв брой. Да може единствено нощен да спирате. Ако по този начин върви времето и Белмекен е цялостен, мислете и за махане на режима”, сподели още министър председателят.

Борисов благодари на кмета на Перник и още веднъж го посъветва - да се постави завършек на междуинституционалните недоразумения, с цел да може водата към града да тръгне с цялостна мощ.

Премиерът сподели още, че подхванатите ограничения за битка с ковид са навременни и съответни. Той означи, че в случай че се работи единно, ще се оправим с всички провокации.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР