Министър-председателят Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов участваха в

...
Министър-председателят Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов участваха в
Коментари Харесай

Борисов и Горанов изнесоха лекция за данъците

Министър-председателят Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов участваха в среща с представители на Института за дясна политика. Те разясниха налозите, възможната смяна на данъчната система, какви са ограниченията за справяне с ковид.

"Утре ще се появя аз от някоя партия и ще ти кажа: "Защо не намаляваш Данък добавена стойност на медикаментите ", разяснява Горанов тематиката с намаляването на Данък добавена стойност за ресторантьорите.

И още веднъж удостовери, че не е склонен с това решение. Подчерта, че политиката би трябвало да се прави през разноските.

"Данъчната система би трябвало да е оптимално елементарна. Ако не плащаш налози, по какъв начин участваш в обществото? ", разяснява още финансовият министър.

Междувременно Владислав Горанов съобщи, че постоянно в такава рецесия има банкрути. "Преди медикаментите имаме в този момент фитнес залите ", сподели на собствен ред Борисов. По-рано през днешния ден представители на фитнес зали желаеха среща с премиера, с цел да търсят облекчения за своята активност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР