Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов към президента на Лукойл: България се развива устойчиво

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г организира среща с президента на "Лукойл " Вагит Алекперов. Двамата разговаряха в границите на провеждащата се в Давос Годишна среща на Световния стопански конгрес, оповестиха от пресцентъра на държавната пресслужба.

Премиерът Борисов посочи положителните резултати, които българската стопанска система е постигнала през миналата година, както и повишението на кредитния рейтинг на страната ни. "България се развива стабилно и това дава съображение за по-голям оптимизъм от страна на вложителите и по-голямо доверие в нашата стопанска система ", означи Борисов.

Борисов за речта на Тръмп в Давос: Имаше доста оптимизъм в нея

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи сериозната работа на българското държавно управление за обезпечаването на удобна бизнес среда, тъй че страната ни да продължи да бъде привлекателна дестинация за задграничните вложители. Борисов даде образец с редица непознати компании, които откриха или разшириха производството си в България в границите на предходната година.

По време на срещата на Борисов и Алекперов беше маркирано желанието на "Лукойл " да развива активността си в България.

Бойко Борисов организира среща с президента на Азербайджан Илхам Алиев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР