Министър-председателят акад. Николай Денков ще се срещне днес с европейския

...
Министър-председателят акад. Николай Денков ще се срещне днес с европейския
Коментари Харесай

Лаура Кьовеши ще се срещне с Денков и ръководството на МВР

Министър-председателят акад. Николай Денков ще се срещне през днешния ден с европейския основен прокурор Лаура Кьовеши. Двамата ще беседват в хотел „ София Балкан Палас “, където ще вземат участие в откриването на Форума „ Антикорупция, демократична резистентност и икономическа сигурност “. Началото на форума е в 9.30 часа.


Срещата на премиера акад. Денков с европейския основен прокурор Лаура Кьовеши ще се състои след встъпителната част на форума, като в диалога ще взе участие също вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел. След края на срещата са планувани изказвания за представителите на медиите към 11.30 часа.

Кьовеши ще се срещне и с управлението на Министерство на вътрешните работи, а по думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев силовото ведомство работи добре с европрокуратурата.

Министерство на вътрешните работи и Европейската прокуратура са провели преди седмица акция по отношение на усвояването на европари. Комисар Коцев декларира, че се работи извънредно интензивно. Миналата седмица е имало взаимни реализации с ДАНС, КПКОНПИ, а с Европейската прокуратура има добра връзка за разкриването на закононарушения по линия на асимилиране на европейски средства за милиони. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР