Министър-председателят акад. Николай Денков разговаря със служебния премиер на Северна

...
Министър-председателят акад. Николай Денков разговаря със служебния премиер на Северна
Коментари Харесай

Николай Денков разговаря с македонския служебния премиер, какво си казаха

Министър-председателят акад. Николай Денков беседва със служебния министър председател на Северна Македония Талат Джафери, оповестиха на формалната си Фейсбук страница от Министерския съвет. Двамата са разискали идващите стъпки по осъществяването на съглашението сред Скопие и Европейски Съюз, което ще отвори пътя на съседката ни към еврочленство, се показва в известието. 

Глобалните закани пред сигурността и качествата на Европа, Съединени американски щати и НАТО да им противодействат разиска министър председателят акад. Николай Денков с някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео и с ръководителя на Мюнхенската конференция Кристоф Хойсген.

В рамките на конференцията Николай Денков организира редица диалози, измежду които бяха с нидерландския министър председател Марк Рюте, с премиера на Белгия Александер де Кро, с члена на немския Бундестаг Йохан Вадефулм, с изпълнителния шеф на Американския еврейски комитет Тед Дойч, с вицепремиера на Украйна Олга Стефанишина и други.

Министър-председателят Николай Денков и вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел разговаряха и с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън. 

Видеото е архивно: " Проф. Топалов: Македонците не желаят да влязат в Европейски Съюз, с цел да не се наруши далавератa на политиците им "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР