Mинистър-председателя на Белгия Александър де Кроо заяви, че през първия

...
Mинистър-председателя на Белгия Александър де Кроо заяви, че през първия
Коментари Харесай

Премиерът на Белгия: Намерихме баланс по въпроса за външната миграция

Mинистър-председателя на Белгия Александър де Кроо съобщи, че през първия ден от срещата на върха на Европейски Съюз в Брюксел в четвъртък водачите на Европейски Съюз са имали огромен блян да реализират съглашение по въпроса за външната миграция.

 
За първи път от седем или осем години насам успяхме да намерим баланс сред страни като Австрия, Нидерландия, Белгия, където има доста вторични придвижвания, и страни, които са входни страни, и в действителност разбираме загрижеността си да намерим баланс сред тези две страни. Така че в действителност, в действителност, в действителност има предпочитание да се стигне до изводи.
Александър де Кроо - министър-председател на Белгия

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и президентът на Украйна Володимир Зеленски заеха централно място на срещата на върха на Европейския съюз, наблягайки смисъла, което 27-те водачи на Европейски Съюз отдават на отбраната на източния си фланг от съветската експанзия и на укрепването на отбранителните качества на Украйна. Официални лица от няколко страни членки на Европейски Съюз обявиха, че хаосът и неустойчивостта, провокирани от протеста на Вагнер, ще принудят Европейски Съюз освен да удвои поддръжката си за Украйна с задължения за повече муниции, само че и да подсигурява, че боевете и насилието няма да се разпространят в самия блок.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР