Министър на здравеопазването на торите, който прибра почти 8 000

...
Министър на здравеопазването на торите, който прибра почти 8 000
Коментари Харесай

Министърът на торите Мария Колфийлд дава странно извинение, че не е върнала 8 000 паунда обратно

Министър на опазването на здравето на торите, който прибра съвсем 8 000 паунда обезщетение, макар че се върна на същата работа единствено седем седмици по-късно, отхвърли да съобщи парите назад.

Мария Колфийлд твърди, че „ в никакъв случай не е вземала и пени за персонални разноски за пътешестване или настаняване “ и сподели, че няма „ втори дом “ в чудноват опит да оправдае задържането на изплащането.

Депутатът от торите получи £7 920, когато беше отстранена от работата си в държавното управление, когато Лиз Тръс стана министър председател през септември 2022 година Бившата здравна сестра беше преназначена за министър на опазването на здравето, когато Риши Сунак влезе на номер 10 идващия месец, само че тя към момента се придържаше към възнаграждението си. Това значи, че е получила повече заплата, в сравнение с в случай че не беше имала седем седмици като задната пейка.

Говорейки с The Argus, госпожа Колфийлд сподели: „ Платиха ми при редуциране когато изгубих работата си като министър, какъвто е казусът с всички министри, които са уволнени. К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР