Минималните температури в по-голямата част от страната утре ще бъдат

...
Минималните температури в по-голямата част от страната утре ще бъдат
Коментари Харесай

Слънчево време утре, до 16 градуса ще са максималните температури

Минималните температури в по-голямата част от страната на следващия ден ще бъдат сред минус 1° и 4°, в източните региони и на морския бряг - сред 7° и 10°, оптималните – от 11° до 16°.

В утринните часове тук-там в низините и към водните басейни ще се образува мъгла.

Над Източна България ще има забележителна ниска слоеста облачност. През деня на доста места в Централна и Източна България ще се задържи с ниска слоеста облачност или мъгла.

Над Западна видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздра и там ще доминира слънчево време. Ще духа слаб вятър от север-североизток. До вечерта и на изток облачността ще се раздира и понижава.

В четвъртък и петък минималните температури ще бъдат от към нулата в западната половина от страната до 8°-9° на изток, а оптималните - сред 11° и 16°. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

През почивните дни вятърът ще отслабне. Ниската облачност и мъглите ще се задържат по-дълго, на обособени места в Източна България е допустимо и да преръмява. Минималните температури в западната част от страната ще се покачат, оптималните ще останат без основна смяна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР