Минималните температури днес ще са между 4° и 9°, в

...
Минималните температури днес ще са между 4° и 9°, в
Коментари Харесай

Дъждовно време и днес

Минималните температури през днешния ден ще са сред 4° и 9°, в София – към 5°, а оптималните - сред 10° и 15°, в София – към 11°.

Облачността ще бъде забележителна с валежи от дъжд, на повече места в Източна България и Рило-Родопската област. Ще духа сдържан, в Дунавската низина – краткотрайно мощен запад-северозападен вятър.

По Черноморието ще бъде най-вече облачно с превалявания от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 10° и 14°. Температурите на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече облачно с валежи от дъжд, над към 1400 метра - от сняг, като по-значителни ще са преваляванията в Родопите. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 5°, на 2000 метра – към минус 1°.

В четвъртък ще доминира облачно време. На доста места ще има превалявания от дъжд, в планините над 1200 метра - от сняг. Ще духа сдържан северозападен, в Източна България - север-североизточен вятър и с него ще продължи да нахлувапо- леден въздух. Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, а оптималните - сред 9° и 14°.

В петък облачността ще се задържи забележителна и тук-там в източните и планинските региони ще превали дъжд. В цялата страна вятърът ще отслабне.

В събота вероятността за превалявания понижава, ще има и по-значителни разкъсвания и понижения на облачността. Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, а дневните ще стартират да се покачват и оптималните ще са сред 12° и 17°.

В неделя тук-там още веднъж ще има валежи, само че стоплянето ще продължи.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР