“Мини Марица-изток отстрани от работа свой служител, обявил подкрепа за

...
“Мини Марица-изток отстрани от работа свой служител, обявил подкрепа за
Коментари Харесай

Отстраниха от работа работник, подкрепил насилника на 18-годишното момиче от Стара Загора

“Мини Марица-изток ” в профил от работа собствен чиновник , оповестил поддръжка за обвинявания мъж, нарязал 18-годишно момиче с макетно ножче .

Виктор Костов написа пост в профила си във Facebook, в който съобщи: " Аз пазя пича. Всяка лигла би трябвало да си знае гьола и като шава напред обратно ще си яде мамуля! (бел. ред. правописът е запазен). По-късно обявата беше изтрита. В нея Виктор също по този начин прибавя, че е подготвен да " убие от пердах мършите, нападащи Гошката, като 400 шева щели да им се с сторят дори малко ".

Ръководството на “Мини Марица-изток ” ЕАД изрично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов по отношение на случая с потърпевшото момиче. Със заповед на шефа на Рудник “Трояново-север ” Виктор Костов е отхвърлен от работа до изясняване на всички условия ", оповестиха от компанията.



По информация на " 24 часа " точно Виктор е 26-годишният мъж, задържан в Стара Загора след закани в обществените мрежи против 40-годишна жена.

По-късно изпълнителния директо на “Мини Марица-изток ” ЕАД персонално се обърна към своя чиновник. " Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти декларирам, че се срамя и съдя твоята грозна позиция . Ти си позор за хилядите честни служащи и чиновници в “Мини Марица - изток ” ЕАД. Не желая никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция ", написа инж. Илза Чинкова.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР