Минало с бившия премиер Иван Костов пази журналистката Мариана Векилска.

...
Минало с бившия премиер Иван Костов пази журналистката Мариана Векилска.
Коментари Харесай

Мариана Векилска пази минало с Костов. Какво още?

Минало с някогашния министър председател Иван Костов пази журналистката Мариана Векилска. Оказва се, че година и 3 месеца Векилска е работила един до друг с Командира, до момента в който той е бил министър-председател на България. В рамките на мандата му 1997-2001 година Векилска е била негов пиар, заяви hotarena.net       .

Самата тя споделя, че е изпълнявала функционалността на специалист в отдел " Връзки с обществеността " на министър-председателя на Република България. Мариана е била лицето, отговарящо за връзката с задгранични медии и интервютата на Костов пред тях.

Тогава Мариана е била единствено 25 години, таман е прекратила кариерата си на модел. Малцина знаят, че в миналото тя е била в каталога на фешън организация Визаж, явявала се по състезания за хубост, ревюта и снимала фотосесии. С съвършените си форми впечатлява цялата администрация на Министерския съвет. Когато обаче научила за стартирането на частната телевизия бТВ през 2000 година, журналистката се отказала от държавния пост и била измежду първите, подали документи за прослушване.

Така попаднала в тв сектора и почнала кариерата си на дребния екран в самата зора на медията. Там тя изкара повече от 18 години, през които бе водеща на новинарските емсии, утринния блок, развлекателни излъчвания, рубрики и какво ли, написа Ретро. През 2019 година Мариана шокира аудиторията с новината, че къса с малкия екран и отпътува да работи в Брюксел. Причината бе желанието й да се отърси от драмите около развода й с радиоводещия Симо Колев. Там обаче тя изкара по-малко от година, а след завръщането й вратите на бТВ бяха затворени за нея. Известно време тя заставам без работа и даже се принуди да стартира във Военноисторическия музей в София против заплащане от едвам хиляда лв..

Емил Кошлуков предложения журналистката в Българска национална телевизия, където Векилска се изявява сега.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР