Миналият месец Дженифър Лопес направи голямото си завръщане към музиката,

...
Миналият месец Дженифър Лопес направи голямото си завръщане към музиката,
Коментари Харесай

Залязва ли кариерата на Дженифър Лопес

Миналият месец Дженифър Лопес направи огромното си завръщане към музиката, откакто повече от десетилетие не бе издавала нов албум. This Is Me...Now, който е самобитно продължение на третия албум на певицата This Is Me...Then, обаче към този момент е реалност. Към него Джей Ло пусна и два кино лентата, които описват любовната ѝ история с Бен Афлек.
 Защо Антъни Рамос отхвърли да работи с Дженифър Лопес по
Актьорът, който отхвърли да работи с Дженифър Лопес

Приятелството е над всичко

Откакто се събраха още веднъж, двайсет години откакто скапаха първия си годеж, през лятото на 2022 година двамата най-сетне си споделиха публично " да " и заживяха като семейство. И наподобява като че ли са по-щастливи от всеки път.

В същото време обаче ситуацията с музикалната кариера на  не наподобява толкоз безоблачно.

След излизането си новият ѝ албум дебютира на разочароващото 38-о място в класацията Billboard 200. След това пък стана ясно, че певицата е отменила седем дати от първото си турне от пет години насам в Северна Америка.

Концертите, планувани сред 20 и 31 август в Кливланд, Нешвил, Роли, Атланта, Тампа, Ню Орлиънс и Хюстън няма да се състоят, написа Variety. Изданието прецизира също, че все още в границите на турнето ще се състоят 30 концерта, в това число неотдавна добавените в Маями, Торонто, както и родният град на певицата - Ню Йорк.
 Atlas с Дженифър Лопес - филмов откъс на новия научнофантастичен трилър на Netflix
Дженифър Лопес избавя човечеството от изкуствен интелект

Трейлър на научнофантастичния трилър Atlas

Неприятните вести за Дженифър Лопес обаче освен тези. Засега продажбата на билетите върви едва и свободните места са доста повече от продадените. Предполага се, че точно слабият интерес към турнето на певицата е и повода тя да анулира седемте концерта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР