Миналата седмица ви запознахме с едно необикновено момиче – 17-годишната

...
Миналата седмица ви запознахме с едно необикновено момиче – 17-годишната
Коментари Харесай

17-годишната Стилияна, която изуми България с писмото си до политиците, проговори! Вижте откровената ѝ история (ВИДЕО)

Миналата седмица ви запознахме с едно неизмеримо момиче – 17-годишната Стилияна Николова от Черноморец, която часове след изборите написа такова писмо до българските политици, че в случай че го бяха прочели не свят щеше да им се завие, но земята под краката им щеше да се отвори. Те още са тук, тъй че най-вероятно не са си създали труда да прочетат писмото на една огорчена млада българка.

Самата Стилияна, който изуми цялата страна с непривичната за годините ѝ мъдрост, пък бе потърсена от Нова телевизия, с цел да опише повече за себе си. Момичето стартира с това, че всеки би трябвало да измине 30 километра до Бургас, единствено и единствено, с цел да отиде на учебно заведение. „ Интересувам се. Гледам вести. Излизам на улицата и виждам… Хора просят. Как да си затворя очите? Бабите и дядовците колкото да претърпяват с техните пенсии “, описа Стилияна, която запита преди време българите дали са „ слепи, глухи и неми за това, което става в страната ни “.

17-годишната госпожица реши да насочи и зов към бъдещия министър председател на България: „ Към него, само че и към всички управници – дано пазят България, дано оказват помощ на народа. И дано се запитат: „ Нашите предшественици за това ли са се борили? За тази България, която е сега? “ А ние може единствено да се надяваме да има повече младежи измежду връстниците на Стилияна. С такива деца бъдещето не наподобява толкоз тъмно!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР