Миналата седмица Русия е изпратила нови роботизирани мини-танкове с гранатомети

...
Миналата седмица Русия е изпратила нови роботизирани мини-танкове с гранатомети
Коментари Харесай

Forbes: Русия прати в щурм взвод нови гранатометни роботизирани мини-танкове, ВСУ ги разби

Миналата седмица Русия е изпратила нови роботизирани мини-танкове с гранатомети АГС-17 за взлом на позициите на украинските въоръжени сили. Боевете са се провели към Бердичи, западно от руините на Авдеевка в Източна Украйна.

Тогава руснаците оповестиха замайващ триумф, само че Forbes написа, че няма такова нещо, а минимум два от петте или шестте съветски роботизирани танка са били обездвижени и по-късно взривени. 47-ма механизирана бригада на украинската войска е посочила впечатляваща работа с дронове.

" В момента всичко, което се движи на бойното поле, може да бъде видяно и ударено от дрон ", споделя Самуел Бендет от изследователския институт в Арлингтън, Вирджиния.

Както отбелязва Forbes, Украйна обезверено се опитваше да запълни празнината в огневата мощност, зародила заради блокирането на помощта от републиканците в Конгреса.

Поради това Киев " оторизира мрежа от стотици дребни работилници за основаване на минимум 50 000 FPV дрона на месец ". След това Украйна ги оборудва с гранатомет или ракетна бойна глава и ги изпраща против руснаците.

Инфо: " Фокус "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР