Миналата седмица хоби-готвачите Росица Янчева и Евтим Стоянов се препънаха

...
Миналата седмица хоби-готвачите Росица Янчева и Евтим Стоянов се препънаха
Коментари Харесай

Хоби-готвачите Росица Янчева и Евтим Стоянов отпаднаха от Мастършеф

Миналата седмица хоби-готвачите Росица Янчева и Евтим Стоянов се препънаха пред провокациите на " Мастършеф " и напуснаха именитата кухня след динамични борби.

Росица е френски ученик, който още от първия си ден в предаването изумява журито, другите участници и феновете с изключителното си кулинарно майсторство. Вълнуващият стрес-тест от петък вечер обаче потвърди, че хоби-готвачите нямат право да се отпускат по пътя към огромната премия от 100 000лв.

Участниците трябваше да подготвят кулинарен шедьовър от грозни и плашещи артикули, като на Роси се падна да готви с рибешки опашки. Голямата поръчка за fish & chips обаче пропадна грандиозно откакто chef Кустев непосредствено изплю хапката си. Журито с огромна принуда изгони Роси, а при сбогуването им Явор Сарафов означи: „ Адски отчаян и фрустриран съм от това. Просто не мога да допускам. "

„ Много по-напред се виждах в това съревнование. Научих, че би трябвало да се бориш във всеки един миг. Кухнята и готвенето са нещо, което е пъклен съществено и в действителност би трябвало да си на макс. ", показа Роси откакто върна престилката си.

В събота мениджърът на ресторант Евтим Стоянов беше капитан в отборната борба. Отборът му не съумя да се оправи със задачата да впечатли 28 гладни металисти и това го изпрати на директна елиминация. В нея, след рокада от страна на носителя на мастър-престилка - Виктор, Евтим се изправи против стюардесата Петя Маноилова. Двамата се състезаваха в приготвянето на морско плато от 6 ястия, само че макар че морската храна е негова буря, Евтим не съумя да се пребори за оставането си в предаването.

„ Урокът ми от тази загуба е, че в никакъв случай не е късно да станеш за срам. Дори и да плуваш в свои води. Целта ми беше „ Топ 10 ". Е, на една ръка разстояние, само че аз съм повече от признателен, че стигнах даже дотук. ", с тези думи щурият Евтим напусна " Мастършеф ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР