Миналата седмица бе белязана от провеждащата се открита бета за

...
Миналата седмица бе белязана от провеждащата се открита бета за
Коментари Харесай

H1Z1: Battle Royale се оказа хит за PS4

Миналата седмица бе белязана от провеждащата се открита бета за едни от пионерите в Battle Royale жанра: H1Z1 с H1Z1: Battle Royale.
Макар и да е надалеч от известността на Fortnite и PUBG, бетата на H1Z1: Battle Royale се трансформира в една от най-играните игри за платформата на PlayStation 4. Над 4.5 милиона пъти е била свалена играта, което сигурно дава вяра на Daybreak, че играта им ще бъде шлагер.

Версията за PS4 на играта, която ще направи формален дебют за конзолата по-късно тази година, е допълнена от по-голяма боеприпас от оръжия и изменен потребителски интерфейс и менюта, като да вземем за пример кръгово меню за избор на оръжията. Освен PS4 версия, Daybreak имат желание да разгласяват и версия за Xbox One, въпреки и да не е ясно по кое време.

„Смятаме, че намерихме точния баланс за Battle Royale за конзоли и играещите реагираха позитивно на нашата нова версия на H1Z1. Ще продължим да подобряваме играта, базирайки се на противоположната връзка с нашата общественост от откритата бета, с цел да сме сигурни, че доставяме допустимо най-хубавото прекарване за нашата дейна и непрекъснато увеличаваща се общност“, показа Терънс Йе, продуцент на играта.

Далеч преди излизането на Fortnite, преди две години, когато играта беше в Steam Early Access, се рааздели: H1Z1: Just Survive и King of the Hill, Battle Royale съставния елемент.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР