Миналата седмица бащата на Дуейн Джонсън - Роки Джонсън, почина,

...
Миналата седмица бащата на Дуейн Джонсън - Роки Джонсън, почина,
Коментари Харесай

Какво прави Скалата след смъртта на баща му

Миналата седмица бащата на Дуейн Джонсън - Роки Джонсън, умря, което от обществените мрежи на артиста разбираме, че го е повалило душевен.
 Дуейн Джонсън, Роки Джонсън, прочувственото му послание и по какъв начин Скалата уважи татко си
Емоционалното послание на Дуейн Джонсън

Дори и Скалата има потребност от разтуха и поддръжка след гибелта на татко му

Графикът на Скалата обаче е уплътнен дотам, че не може да си разреши да стои у дома и да скърби доста. От профила му в Instagram излиза наяве, че при започване на седмицата са почнали фотосите на Red Notice .

За този филм се приказва от много време, като първичната концепция беше Universal да го продуцират. Заради закъснение и изпуснати периоди обаче от тази опция се възползваха Netflix.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Яну 20, 2020 в 10:02 PST

Смята се, че това ще бъде и най-скъпата им продукция досега. В нея присъединяване, с изключение на Джонсън, ще вземат Райън Рейнолдс и Гал Гадот .

Единственото, което знаем все още, е, че Red Notice ще ни срещне с сътрудник на Интерпол, който е по следите на апаш на изкуство. Не знаем кой от тримата каква роля ще вземе, само че от обществените мрежи на Скалата добиваме лека визия.

Джонсън написа, че на едно място са се събрали най-хубавият апаш на изкуство, най-хубавият шарлатанин и най-хубавият преследвач . Това ни кара да мислим, че Гал Гадот ще бъде в ролята на крадеца, Райън Рейнолдс в тази на мошеника и Дуйн Джонсън ще е представителят на закона.
 Дуейн Джонсън, Гал Гадот, Райън Рейнолдс, Red Notice, Netflix и какво се случва с идния филм
Netflix приготвя най-мащабната си продукция

Дуейн Джонсън, Гал Гадот и Райън Рейнолдс ще вземат участие в Red Notice

Разбира се, може и да не е по този начин, само че за това ще разберем напълно скоро. Очаква се Red Notice да бъде пуснат в Netflix в края на годината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР