Миналата година си на Meta и заяви, че залага на

...
Миналата година си на Meta и заяви, че залага на
Коментари Харесай

Колко души по света са се включили към метавселената

Миналата година си на Meta и съобщи, че залага на метавселената - пространство за виртуална действителност, в което хората могат да поддържат връзка между тях посредством своите цифрови аватари. За задачата компанията започва VR платформата Horizon Worlds. Днес стана известно какъв брой души към този момент са се свързали към нея, оповестява The Verge.

Представител на съобщи, че откогато Horizon Worlds е стартирала за всички консуматори на слушалки Quest в Съединени американски щати и Канада при започване на декември м. година, месечната й потребителска база е повишена 10 пъти - до 300 000 души.

Това количество включва потребителите на Horizon Worlds и Horizon Venues, настрана приложение за посещаване на събития за виртуална действителност, в което се употребяват същите аватари и съществена механика. До декември 2021 година Horizon Worlds беше в затворен режим на бета тестиране.

Наскоро платформата внедри опцията " персонални граници ", с цел да отбрани потребителите от " тормоз ". Това беше направено, откакто няколко дами се оплакаха, че са били...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР