...Миналата година протестите бяха насочени срещу правителство, което не се

...
...Миналата година протестите бяха насочени срещу правителство, което не се
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Май живеем в политическо куклено шоу

"...Миналата година митингите бяха ориентирани против държавно управление, което не се интересуваше от хората, а единствено от себе си и беше ориентирано към личните си корупционни модели. В един миг виждаме по какъв начин на власт идва нова коалиция. Очакваше се, че главната им рецензия към предходното ръководство, а точно липса на диалогичност ще бъде отстранено, тъй като проблемите се основават от политиците и би трябвало да се вземат решение от тях. Те не ни оставят различен вид с изключение на да протестираме ", уточни той пред Българска национална телевизия.

" Няма дребни и огромни партии, а дребни и огромни политици и държавници ", добави още Костадинов.

Костадинов разяснява и проблема със зеления документ: " Тук става въпрос за политическа измама. Работната група беше поискана от нас още в края на предходната година и след това при започване на новата. Искането ни беше да се направи работна група единствено от експерти, медицински специалисти без политици ", съобщи той във връзка неналичието на работа от страна на работната група, която беше основана, с цел да разисква коронавирус инфекцията и коронавирус рецесията.

По думите му нейната работа е била забавена по виновност на държавното управление с към две седмици.

Той добави, че първото съвещание на работната група е отпаднало под " фиктивен претекст ", че няма предварителна сделка за лъчение онлайн на съвещанието.

" На процедура тази работна група не съществува, тъй като откакто организирах 5 или 6 диалога с проф. Радка Аргирова имахме уверението, че тя ще стартира да заседава допустимо най-скоро, само че... ", добави той. И с това аргументира готвеният от партията митинг. Костадинов посочи, че той няма да бъде ориентиран единствено против зеления документ.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР