Миналата година Колби Ковингтън успя да спечели временната титла в

...
Миналата година Колби Ковингтън успя да спечели временната титла в
Коментари Харесай

Колби Ковингтън посети синовете на президента на САЩ Доналд Тръмп

Миналата година Колби Ковингтън съумя да завоюва краткотрайната купа в полусредна категория и Дейна Уайт го заведе в Белия дом, с цел да се види със своя кумир Доналд Тръмп. Това беше огромна чест за Колби, който не спираше на приказва за нея. Двете страни много се сближиха и синовете на президента на Съединени американски щати станаха почитатели на Колби и даже му дадоха обещание, че ще го гледат онлайн в идната му борба. Преди няколко дни Ковингтън показа, че още веднъж е отишъл при фамилията на президента и се е видял с двамата му синове Ерик Тръмп и Доналд Тръмп-младши. Ето и какво сподели "Chaos " по въпроса:

Беше хубаво прекарване да се отбия в Trump tower и да прекарам малко време с Ерик и Доналд Тръмп-младши. Не мога да се отблагодаря за това, което вашето семейство прави за тази страна.

Доналд Тръмп-младши също е бил удовлетворен от срещата с Ковингтън и показа, че постоянно е хубаво да се види с някогашния първенец на UFC. В момента Колби няма планувана борба, само че в близко бъдеще ще го забележим в клетката против Камару Усман за безспорната купа в категорията.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР