Миналата година излезе астрологичната ми книга с хороскопа за 2019

...
Миналата година излезе астрологичната ми книга с хороскопа за 2019
Коментари Харесай

Астроложката Алена: Раздялата на Софи и Гринго беше планирана от звездите

Миналата година излезе астрологичната ми книга с хороскопа за 2019 година. В нея приказвам за раздели, преустановяване на персонални и настоятелен връзки поради словесна експанзия и физическа разпра, разследване от непреценени думи или държанието, което наскърбява, отблъсква, разделя. Партньорските връзки при известните двойки, без значение какъв брой дълга е връзката им и какви са техните проекти за взаимно бъдеще, не вършат изключение, сподели астроложката Алена пред в. "България през днешния ден ".

И при Софи и Гринго, и при Валери Божинов и Биляна Дол, и при Андреа и Кубрат Пулев преди всичко са персоналните им астрологични аспекти, виновни за случилото се, а по-късно идва ред на световното въздействие на планетите, което ги досмачква. Ако една връзка е постоянна, в случай че е учредена на откровеност, а не на материални желания и предпочитание да употребява, до момента в който може, сякаш "любимия " човек, а по-късно да го захвърли като ненужна дреха, всичко ще е наред. Много постоянно причина за раздялата е в неспазената съдбовна възбрана за брак или в цялостно несходство на характерите на сътрудниците поради датите им на раждане и техните зодиакални знаци, прикрити зад първични мощни, даже изпепеляващи усеща. И най-дългогодишните партньорства се разпадат, когато са основани в интервал, обричащ ги на неуспех, без значение какъв брой мощни са били възприятията на сътрудниците, когато са се залюбили.

За физическото принуждение и експанзията в брака амнистия няма!

Валери Божинов до неговата 31 година е имал съдбовна възбрана за брак. Всичките му връзки са били обречени на разлъка поради обстоятелството, че са го "обожавали ", с цел да се възползват от парите му, даже и в случай че обожателките си имат задоволително и печелят добре. Неговият съдбоносен път изисква да живее през по-голямата част от живота си отвън България, където му е отредено да сътвори дом и семейство, за което още не е съзрял. Този човек към момента не е спазил условието на съдбовния си път да се откри трайно в чужбина, с цел да избегне неуспехите в персоналния и професионалния живот и здравословните проблеми. След като е в интервал на нова среда и познанства и в година на съдбовно послушание е изцяло в реда на нещата връзките, които основава, неподчинени на съдбовните му условия да са краткотрайни и пред разпад.

Биляна Дол е родена на дата на кармична отплата, която е повода да е с огромни искания, единствено искания. Стремежът й към непоклатимост, бих споделила паразитираща непоклатимост, заложен в нейния съдбоносен път, я подтиква към търсенето на кого да се увие като лиана и да си живее живота. В момента е в интервал на ново начало, на прибързани и недомислени дейности, склонна да наскърбява и наранява, с което се обрича на самотност, в случай че не промени държанието си. Малко евентуално. Ще търси друго дърво, от което да черпи живителни сокове.

Като зодиакални знаци не са сходни, по тази причина раздялата е натурален излаз в връзките им. Няма да се изненадам, в случай че Биляна още веднъж реши да се прилепи към Божинов, усети ли, че самотата стартира да владее дните й.

Раздялата на Софи и Гринго беше "планирана " от звездите след края на юли тази година. Разводът е реалност преди рождения ден на Гринго, който е притежател на компликации и изявена експанзия. Насилието преди развода по отношение на Софи щеше да е бледа подготовка по отношение на насилието, на което щеше да е подложена след рождения му ден. Спасила се е горката, да се радва. Пет месеца й стигат. Както бях написала в прогнозата си за тяхната женитба, поради Марс, шефа на деня на бракосъчетанието, ще прехвърчат искри, преминаващи в стихии. Вторник, ден на Марс, ги орисва на страсти до експанзия в брака. Раздялата им е ускорена, колкото и необикновено да звучи, и от скъпите им халки със "зашеметяващ дизайн ", на които имената им са изписани сякаш с черни диаманти. Ударението е на черното, погребало брака им в неговия зародиш.

Кубрат Пулев и Андреа са сбъркали още в мига, когато връзките им прераснаха в партньорство, само че без заричане за брак. Като астрологични и нумерологични характерности раздялата им беше въпрос на време. Кубрат Пулев е имал съдбовна възбрана за брак до неговата 29-а година в долната граница и до 35-а година в горната, в случай че не е срещнал през интервала от 6 години своята половинка. Връзката му с Андреа е почнала доста преди отпадането на неговата възбрана, когато е бил на 26, а тя - на 20. Нейната съдбовна възбрана за брак е отпаднала през януари 2019 година, тъй че тя е тъкмо в интервала си на разлъка. Съдбата ги разделя, когато и двамата към този момент имат право да трансформират живота си и да потърсят нови партньорства, изключително след целувката на Кубрат, която обиколи международните медии и която съгласно астрологичните заложби Андреа не съумя да преглътне и да елементарни унижението. И тук раздялата е предопределена.

Любовта е краткотрайна, само че прерасне ли в любов, ето ти причина за постоянен съразмерен брак. Съвети за благополучие в персоналните връзки няма. Все отново първото условие е да има изясненост дали двама сътрудници са астрологично подобаващи, с цел да живеят в брак. Втората, по-важна от първата е яснотата дали и докога има наложена съдбовна възбрана за брак. Семейство, основано по време на съдбовна възбрана, всекидневно се разпада. Силно е изявено незнанието измежду хората, отхвърлящи съдбовните заложби, или пък поради самомнението, водещо до думи като "те ли па ще ми кажат ". Брак, подписан в събота, също търпи фамилни рецесии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР