Минаха точно 10 дни, откакто Франция за втори път в

...
Минаха точно 10 дни, откакто Франция за втори път в
Коментари Харесай

Последният регионален полуфинал на Фен Купа 2018 пристига в Габрово със своите звездни приятели

Минаха тъкмо 10 дни, откогато Франция за повторно в историята стана международен първенец по футбол, само че занапред следва да разберем кой любителски тим ще е първенец на Габрово, Ловеч и Велико Търново. Това ще стане ясно този уикенд, по време на последния, десети районен полуфинал на Каменица Фен Купа 2018.

Турнирът на почитателите ще гостува на стадион „ Христо Ботев” (изкуствен терен), където ще се съберат най-хубавите 32 тима от трите регионални центъра. Те ще бъдат посрещнати персонално от кмета на града госпожа Таня Христова, а като публични посетители ще участват и „ насладата на народа “ Божидар Искренов и именитият вратар от златното потомство на българския футбол Пламен Николов.

Футболният празник ще бъде открит в 12:00ч. в събота от госпожа Христова и двете футболни митове. Веднага след встъпителната гала ще се организира показателен мач сред тимовете на „ Габровските ветерани “ и „ Община Габрово “. За „ десерт “, след демо-мача, Пламен Николов ще даде реванш на Божидар Искренов в двубой по дузпи. Двете митове към този момент имат зад тила си едно сходно футболно сблъскване, което Николов завоюва в Кюстендил, по време на осмия районен полуфинал на Фен Купа 2018. Предизвикателството е, че Искренов би трябвало да успее да вкара 3 от 3 дузпи на Николов на дребна врата, а залогът е обичаен за „ приятелите от квартала “ и се показва в каса бира.

Кой ще вземе бирата и кой ще е новият районен първенец на Габрово, Ловеч и Велико Търново, ще разберем още този уикенд. Заповядайте и вие, с цел да преживеете незабравимите футболни страсти на терен. Междувременно - наздраве за футболните моменти с другари! Снимки и още настояща информация за най-големия и трогателен футболен шампионат за фенове в България можете да намерите във Facebook и на формалната страница на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР