Минаха едва няколко дни от новата година, а старите и

...
Минаха едва няколко дни от новата година, а старите и
Коментари Харесай

Колчетата не спряха шофьор, изпълни важната си цел СНИМКИ

Минаха едвам няколко дни от новата година, а старите и банални проблеми се завръщат с цялостна мощ. Като обстановката с паркирането в София и водачите, които вършат всичко по силите си, с цел да намерят място за колата си - даже и с цената на това да създадат живота на пешеходците една концепция по комплициран.

Някои автомобилисти обаче са извънредно изобретателни и съумяват да реализира задачата си, подари средата да не е в тяхна изгода. Подобна е сладващата столична преживелица, при която лидер със сив " Опел " е съумял да се намърда около антипаркинг колчета и да остави машината си на тротоара.

Това станало на пресечката на ул. " Васил Петлешков " и ул. " Панайот Хитов " в ж.к. " Хаджи Димитър ", а неуместната панорама колкото ядосва някои жители, толкоз и ги забавлява.

" На кръстовището на ул. " Петлешков " и ул. " Панайот Хитов " получихме дълго чаканите колчета, и хоп - един хитрец е спрял на тротоара. Някой познава ли го? ", написа Христо Е.

Хората са удивени, че колчетата не стопират водачите, а просто им основават усложнение. Оказва се, че сниманият водач не е и единственият, видял  въпросното " паркомясто " на тротоара.
" Всичко е ясно - това е паркомясто за посетители на София ", отбелязва Тони С. Той популяризира и фотография, на която се вижда беличката кола, оставена на същото място.

Ситуацията буди смях и гневни мнения у столичани. Вижте някои от мненията им.
" Отговора на такива постоянно е " Няма къде ", пробва да отгатне мотивацията на лидера столичанин.  " Този е поразителен ", отбелязва сбито различен жител.

  " Че това си е обрисувано паркомясто ", иронизира Иван Н.  " Как е вероятното!? Въобще няма от кое място да минеш ", счита различен.  " Те колчетата нормално се поставят по този начин, че да не може да спираш на тротоара ", отбелязва Петър Н.  " Трябваше едно колче и на ъгъла, с цел да не могат колите да се качват на тротоара. Така не може да се стигне до пешеходната пътека ", написа Антония П. Снимки: Христо Е., Тони С.


Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР