Мими Иванова и Развигор Попов се разделят. Двамата имат най-дългия

...
Мими Иванова и Развигор Попов се разделят. Двамата имат най-дългия
Коментари Харесай

След 48 г. Мими Иванова и Развигор Попов се разделят. Тя призна: Готова съм да преживея всичко

Мими Иванова и Развигор Попов се разделят. Двамата имат най-дългия брак в музикалната колегия, цели 48 години. Двамата скоро издадоха нов музикален албум. Е, почитателите им могат да са спокойни, двамата не се развеждат, не престават да са дружно, като до момента.
Обичаното музикално семейство им следва различен тип разлъка. Певицата и композиторът ще са разграничени няколко месеца, тъй като ще са на другия завършек на света.
През този месец Мими Иванова отпътува в Индонезия. Там тя ще е на отмора на екзотичния остров Бали, със фамилни другари. Миналата година естрадната легенда, със същата компания посети Занзибар, като чества рождения си ден на брега на океана.
Пътешествието й ще продължи две седмици, само че мъжът й няма да я придружи. После ще ес прибере за няколко дни в София и още веднъж отпътува в чужбина. Втората й точка ще е Австралия, която от дълго време е мечтала да посети. Там тя ще пее пред българската общественост в Сидни. За тази страна ще лети повече от едно денонощие.Защо обаче е поканена без половинката си, не излиза наяве.
„ Много се вълнувам, само че това е едно предизвикателство пред мен! Далеч е, само че съм подготвена да преживея всичко, което ми се случва и да дам най-хубавото от себе си за българите, които живеят в Сидни. Дано проправя пътя, тъй като доста малко мои сътрудници вървят там “, споделя Мими Иванова.
А брачният партньор й отпътува за Ямайка. Там ще гостува на щерка си Ина, зетя Кристофър, който е от островната държана и внучката си.
Източник: Ретро
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР