Мими Иванова и Развигор Попов се радват на чисто нов

...
Мими Иванова и Развигор Попов се радват на чисто нов
Коментари Харесай

Късметът им се усмихна: Прочутата леля на Деси Слава и мъжът ѝ потънаха в лукс

Мими Иванова и Развигор Попов се радват на чисто нов мезонет.

Музикалното семейство най-накрая сбъдна фантазията си да си купи огромен апартамент в столицата, в кооперация ново строителство. На първото равнище се простирали хола и кухнята им, а спалните били ситуирани от горната страна. Апартаментът се намира на висок етаж и има голяма панорамна тераса. Мими напълно сама подбрала обзавеждането на жилището, като заложила на своите обичани цветове – бежово, кремаво, бяло.

Мезонетът излязъл прескъпо на музикалните митове, защото сходен вид жилища в София не падат под 400 000 лв..

Тази година обаче певицата продаде родната си къща в Хисаря – общо завещание на нея и двете й сестри. Най-голямата от сестрите умряла преди 10 години, а другата – Женя, е майка на поп фолк певицата Десислава.

Още преди години брачната половинка на Развигор Попов се опитваше да се раздели с парцела, който пустееше дълго време след кончината на кака й Иванка, само че едвам в този момент съумя да откри покупател. В курортния град парцелите се харчат бързо, а Мими не се тормозила, че като отиде там няма да има къде да отседне, защото Хисаря е цялостен с хотелски комплекси.

Дълго време тя и Развигор бяха с най-ниски пенсии в гилдията – той вземаше едвам 70 лв. поради неналичието на потвърден трудов стаж. От началото на годината и двамата вземат по 350 лв., защото бяха удостоени с награди за достижения в областта на културата, които ще бъдат годни за период от 3 години, написа Ретро.


Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР